Teasers, to be inspired

Verenigingen

Dare to face the challenges

Er zijn trends zichtbaar in het verenigingsleven die bestuurders vraagt om na te denken over de toekomst. Een tekort aan vrijwilligers, de hoge verwachtingen van leden en de opkomst van commerciële centra zijn uitdagingen die men onder ogen dient te zien. Pelinca denkt mee met de vereniging, is er voor je evenementen en communicatie. 

Pelinca is meer dan alleen een alternatief voor het tekort aan vrijwilligers, durf je dromen te realiseren en ben uniek in je aanpak. Laten we samen bouwen aan een gezonde toekomst van je vereniging.

Open dag 

Verwelkom geïnteresseerden op jouw vereniging, Pelinca bereidt je communicatie voor en denkt mee over de uitvoering. 

Teaser

Nieuwsbrief

Informeer jij jouw leden op tijd en met de juiste informatie? 
Pelinca helpt je graag met het opzetten van een nieuwsbrief en kan jouw vrijwilligers voorzien van een guide hoe en wat ze kunnen bereiken met de juiste communicatie. 

Teaser

Website 

Is je website nog jouw visitekaartje? Representeert het wie je bent en trekt het nieuwe leden aan? Vinden leden de informatie die ze zoeken? 

Pelinca kan zowel je design als inhoud onder handen nemen.  

Teaser

Toernooi

Organiseer een toernooi, Pelinca kan meedenken in een nieuwe aanpak, kan de communicatie verzorgen, een draaiboek maken of actief werken aan het werven van deelnemers. 

Teaser

Be the number 1!

 

Wil jij als eerste op de hoogte zijn van nieuws over Pelinca, nieuwe events en unieke inkijkjes achter de schermen? Schrijf je dan in voor onze nieuwsbrief. 
1 x per maand, uitschrijven is altijd direct mogelijk. 

 

Ambassadeur van de sport