Algemene voorwaarden

Onze bedrijfsgegevens
Pelinca BV , Irenestraat 12, 6191 AV Beek,
info@pelinca.nlwww.pelinca.nl
KVK 89919041
Telefoon: 06-39559905

Aansprakelijkheid ten aanzien van de boeking
De hoofdboeker (de 1e persoon op de boekingsbevestiging) is eindverantwoordelijk voor de afwikkeling en de betaling van de gehele boeking. Verder verloopt ook alle communicatie over de boeking via de hoofdboeker.

Reisdocumenten
U bent zelf verantwoordelijk voor het meebrengen van de juiste reisdocumenten. U dient altijd in het bezit te zijn van een geldig paspoort of identiteitskaart.
Controleer daarom of:
– U uw reisdocument (paspoort of identiteitskaart) bij u heeft.
– Uw reisdocument nog geldig is.

Minderjarige reiziger
Door het maken van de boeking verklaart een minderjarige reiziger toestemming te hebben gekregen van ouder(s) en/of voogd(en). U kunt deze toestemming schriftelijk aantonen via het hiervoor bestemde formulier. Meer informatie hierover vindt u op https://www.rijksoverheid.nl/onderwerpen/reizen-met-kinderen.

Touringcarbedrijven
De reisorganisator huurt luxe touringcars in van diverse touringcarbedrijven. De luxe touringcars vervoeren u veilig en comfortabel naar uw bestemming. Alle voertuigen worden bestuurd door goed opgeleide chauffeurs.

Betalingsvoorwaarden
Bij de boeking betaald u 100% van het bedrag.

Annuleren
Het annuleren van uw boeking is niet mogelijk. 

Roken in de bus
Het is niet toegestaan om tijdens de reis te roken in de bus.

Opstapplaatsen en -tijden
In de week voor vertrek ontvangt u een e-mail met hierin de definitieve opstapplaats en –tijd, door op de vermelde link te klikken geeft u aan dat u hiervan op de hoogte bent. Het is de verantwoordelijkheid van de reiziger zelf om hiervan op de hoogte te zijn.

Bus gemist
U dient uiterlijk 10 minuten voor de opgegeven opstaptijd bij de opstapplaats aanwezig te zijn. De bus wacht niet! Mocht u er hoe dan ook niet in slagen en de bus hebben gemist, belt u dan meteen het noodnummer +31 639559905. Let op: De reisorganisator is niet aansprakelijk voor het eventueel missen van de bus.

Bagage
U bent zelf verantwoordelijk voor uw bagage. Wij raden u aan om een reisverzekering af te sluiten voor evt. schade, verlies of diefstal van uw bagage, de reisorganisator kan hiervoor niet aansprakelijk gesteld worden. U dient zelf voor een reis- en annuleringsverzekering te zorgen. Mocht u toch schade, verlies of diefstal van uw bagage constateren dan bent u verplicht en verantwoordelijk om zelf aangifte te doen bij de politie en reisverzekering. Indien u dit niet doet dan loopt u het risico dat de verzekeringsmaatschappij uw declaratie niet in behandeling neemt en uw schade niet vergoedt.

Zitplaatsen in de bus
Het is niet mogelijk om een voorkeur door te geven.

Verzekeringen
De reisorganisator heeft een groepsreizenverzekering bij No Risk Verzekering.

Reiservaring
Wij doen er alles aan om de reizen naar behoren uit te voeren. Bent u ondanks niet tevreden over de uitvoering van uw reis of over onze service? Dan vernemen wij graag uw ervaringen om een passende oplossing te vinden. Een klacht dient u per post of per e-mail via info@pelinca.nl

Fouten voorbehouden
Ondanks dat de reisorganisator de reizen met de grootste zorg heeft samengesteld, kan het toch voorkomen dat er fouten in de teksten en prijzen zijn ontstaan. Aan deze fouten kan en mag men geen rechten ontlenen.